Zoeken naar stoffen lamellen

stoffen lamellen
Stoffen lamellen.
Door de oriƫntatie van de lamellen te veranderen, bepaalt u zelf hoeveel licht er binnen komt. De openingsfactor van de lamellen bepaalt uw comfort en privacy. Onderaan in de lamel worden ballastplaatjes geschoven, zodat de stoffen lamellen steeds mooi recht hangen.
raamdecoratie
Stoffen lamellen compleet met rails op maat gemaakt.
KLEUR VOOR ACHTERZIJDE. De stoffen lamellen hebben zowel aan de voor als achterzijde dezelfde kleur. Door het gebruik van kwalitatieve en doorontwikkelde onderdelen zijn onze lamellen rails en stoffen lamellen eenvoudig zelf te monteren in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.
organza stof
Losse stoffen lamellen 89 mm smart Raamdecoratie.com.
Meten en monteren. Deze 89 mm stoffen lamellen worden per set van 5 stuks geleverd. De lamellen zijn 89, cm en hebben een hoogte van 180 cm. Deze verticale lamellen geven je interieur een strakke uitstraling en zijn perfect voor hoge raampartijen in bijvoorbeeld de woonkamer.
verduisterend rolgordijn
Stoffen Lamellen Kies uit ruim 100 kleuren en diverse opties.
Sommige stoffen zijn handwasbaar, sommige mogen zelfs geheel in de wasmachine. Maar er zijn ook stoffen lamellen die alleen met een vochtige doek of zachte borstel mogen worden schoongemaakt. De afwerking van een stoffen lamel kan een aluminium of houten onderlat bevatten.
lamellen
Verticale lamellen op maat.
Home / Verticale lamellen op maat Verticale lamellen op maat. Verticale lamellen op maat online. In de loop van de afgelopen jaren zijn de verticale lamellen ontwikkeld tot een decoratief en sfeervol zonwerend product. Vooral de mooie collectie stoffen lamellen dragen hieraan bij.
verduisterende gordijnen
GAMMA Verticale lamellen kopen?
GAMMA verticale lamelset stof 89 mm 5700 wit 150x260 cm. GAMMA verticale lamelset stof 89 mm 5750 grijs 200x180 cm. GAMMA verticale lamelset stof 89 mm 5750 grijs 150x260 cm. GAMMA verticale lamelset stof 89 mm 5750 grijs 200x260 cm.
lamellen
Verano Stoffen lamellen.
Stof heeft een prachtige lichtfiltering en beweegt lichtvoetig met de lucht mee. Hierdoor hebben stoffen lamellen van Verano een minder zwaar effect dan lamellen van kunststof of aluminium. Bovendien biedt de stof van deze raamdecoratie vele mogelijkheden voor texturen en transparanties.
Zonwering Buiten
Vertikale lamellen op maat JASNO raamdecoratie vertikale lamellen.
Inmiddels bekroond met een iF Award en een GIO Award voor het onderscheidende design! Kies uit het mooie palet van trendy en basic interieurkleuren en stoffen, of ga juist voor contrast en kies voor twee verschillende kleuren lamellen die om en om bewegen.
lamellen op maat

Contacteer ons